Billige møbler i Aalborg

Søger du nye møbler i Aalborg billigt? Så er du heldig! Du kan nemlig købe billige møbler i god kvalitet nær Aalborg hos 123lagersalg.

Søger du møbler Aalborg til gode priser?Vi tilbyder dig et bredt og forskelligartet udvalg af møbler til boligen. Du finder hos os alt fra senge, sofaer, sofaborde, spisebordsstole, spiseborde til reoler, klædeskabe og kommoder.

Kort sagt, så finder du de møbler i Aalborg, som du har brug for. Vores kvalitet er i top og vores priser er i bund, så har du brug for billige møbler i Aalborg i høj kvalitet, så besøg os gerne.

Du finder vores fysiske butik i Svenstrup nær Aalborg, hvor du er meget velkommen til at komme og afprøve din nye sofa eller seng.

Vi står klar til at hjælpe dig med at træffe de rigtige møbelvang til dit behov. Hos os finder du de møbler, som du skal bruge til succesfuld indretning af dit hjem, kontor eller sommerhus. Kom endelig og besøg os!

Lagersalg møbler i Aalborg

Lækre lagersalg møbler aalborgElsker du lagersalg, billige møbler og at gøre et godt kup, uden at det er brugte møbler? Så besøg vores permanente møbel lagersalg i Aalborg.

Her finder du altid et stort udvalg af billige møbler i mange forskellige stilarter og designs.

Vi kan med sikkerhed sige, at du ikke kommer til at gå forgæves, når du besøger vores lagersalg møbler i Aalborg.

Det er ikke mange steder, hvor du kan vælge imellem så mange forskellige kvalitetsmøbler til så gode priser. Du kan altid lade dig inspirere af vores online udvalg, hvor du også kan finde møbler til dit hjem.

Uanset hvilken stilart du leder efter, finder du møbler hos os, som du kan lide, og som vil gøre dit hjem både spændende, smukt og komfortabelt.

Møbler Aalborg?

Ja den er god nok, du finder 123lagersalgs flotte møbler lige uden for Aalborg. Vi holder til i Svenstrup, hvor vi har åbent tirsdag til lørdag og 1. søndag i måneden. Du kan se vores åbningstider nederst på siden. Selvom du nemt kan købe vores møbler online, så er det altid en god ide at besøge vores flotte møbeludsalg.

Hvorfor nu det? Tænker du sikkert. Det er jo så smart at bestille på jeres side? Det har du ret i, men det er desværre ikke muligt for dig at afprøve de enkelte modeller af møbler andre steder end i vores butik.

Se de lækre møbler i aalborgDu kan selvfølgelig vælge at købe møblerne i butikken, eller du kan bestille dem, når du kommer hjem. Det er helt op til dig. Derudover er ikke alle vores møbler ligeså fotogene, som vi gerne ville have.

Du får derfor mulighed for at se møblerne fra deres bedste side, når du besøger os. Du kan her sætte stolene sammen med bordet og se om, det passer sammen inden, du får det leveret hjem til dig.

Møbel lagersalg i Aalborg

Mulighederne er mange, når du skal have møbler i Aalborg. Unikt er vores møbel lagersalg, der har alt, hvad hjertet kan begære indenfor indretning. Hos os finder du billige møbler i Aalborg, som du ikke finder andre steder. Vores sortiment giver dig mulighed for unik indretning af dit hjem.

Det betyder, at du kan indrette dit hjem efter din unikke smag med vores møbler. Lad dig inspirere her på siden, og besøg vores lagersalg møbler i Aalborg. Vi tilbyder dig altid en god kvalitet og god service i form af rådgivning, lave fragtpriser og mulighed for billig finansiering.

Hvis du har spørgsmål, så er du velkommen til at skrive til os på kundeservice@123lagersalg.dk, og så vil vi gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe dig. Du selvfølgelig altid velkommen til at besøge vores møbel lagersalg i Aalborg, hvor vi også gerne svarer på dine spørgsmål.

 
 

123lagersalg Ålborg

Ferslevvej 1

9230 Svenstrup

Åbningstider

Tirsdag 12.00 - 18.00
Onsdag 12.00 - 18.00
Torsdag 12.00 - 18.00
Fredag 12.00 - 18.00
Lørdag 10.00 - 15.00
1. søndag i måneden 10.00 - 15.00