2-personers havesofa af træpaller træ gyldenbrun

Vores havesofa af træpaller vil være et ideelt valg, når du vil slappe af og nyde vejret, tage en lur eller sidde og snakke med din familie eller venner. Med et tidløst design af træpaller vil træsofaen tilføje et strejf af rustik charme til din terrasse, have eller stue. Udendørssofaen er lavet af imprægneret fyrretræ, så den er holdbar, vejrbestandig og miljøvenlig. Denne terrassesofa har en massiv konstruktion og kræver kun lav vedligeholdelse. Kombineret med bløde, tykt polstrede hynder (ikke inkluderet) giver vores sofa den bedste komfort. Havesofaen er nem at samle. Bemærk venligst, at træ er et naturprodukt, og der kan derfor forekomme uregelmæssigheder.
Varenummer: 277449

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

1.899,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Vores havesofa af træpaller vil være et ideelt valg, når du vil slappe af og nyde vejret, tage en lur eller sidde og snakke med din familie eller venner. Med et tidløst design af træpaller vil træsofaen tilføje et strejf af rustik charme til din terrasse, have eller stue.

Udendørssofaen er lavet af imprægneret fyrretræ, så den er holdbar, vejrbestandig og miljøvenlig. Denne terrassesofa har en massiv konstruktion og kræver kun lav vedligeholdelse. Kombineret med bløde, tykt polstrede hynder (ikke inkluderet) giver vores sofa den bedste komfort.

Havesofaen er nem at samle. Bemærk venligst, at træ er et naturprodukt, og der kan derfor forekomme uregelmæssigheder.

  • Farve: Gyldenbrun
  • Materiale: Imprægneret fyrretræ
  • Mål: 220 x 66 x 55 cm (B x D x H)
  • Siddehøjde: 25 cm
  • Egnet til både udendørs og indendørs brug
  • Produktet skal samles
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig