Adirondack-stol teaktræ

Slap af i haven eller på terrassen med denne Adirondack-stol. Dette teaktræsmøbel er lavet af ekstremt holdbart teak hårdttræ, som er ovntørret og derefter fintslebet, så det har en meget blød og glat overflade. Teaktræ er kendt for sin ekstraordinære styrke og vejrbestandighed, hvilket gør det langt mere velegnet til havemøbler end nogen anden slags træ. Teaktræ er det perfekte valg, hvis du vil købe havemøbler, der holder længe. Du kan bevare dens naturlige farve eller tilføje et lag maling eller en anden finish i din yndlingsfarve. Denne havestol har brede armlæn, et højt ryglæn og sæde i lameldesign, hvilket både føjer til den visuelle appel og til siddekomforten. Den fintslebne overflade er let at rengøre med en fugtig klud. Forkæl dig selv med dette praktiske og stilfulde havemøbel med et unikt look og karakter! Denne Adirondack-stol vil blive din foretrukne siddeplads! Vi anbefaler at behandle produktet med teakolie eller en vandbaseret finish for at øge dets levetid.
Varenummer: 44688

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

1.599,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Slap af i haven eller på terrassen med denne Adirondack-stol.

Dette teaktræsmøbel er lavet af ekstremt holdbart teak hårdttræ, som er ovntørret og derefter fintslebet, så det har en meget blød og glat overflade. Teaktræ er kendt for sin ekstraordinære styrke og vejrbestandighed, hvilket gør det langt mere velegnet til havemøbler end nogen anden slags træ. Teaktræ er det perfekte valg, hvis du vil købe havemøbler, der holder længe.

Du kan bevare dens naturlige farve eller tilføje et lag maling eller en anden finish i din yndlingsfarve. Denne havestol har brede armlæn, et højt ryglæn og sæde i lameldesign, hvilket både føjer til den visuelle appel og til siddekomforten. Den fintslebne overflade er let at rengøre med en fugtig klud.

Forkæl dig selv med dette praktiske og stilfulde havemøbel med et unikt look og karakter! Denne Adirondack-stol vil blive din foretrukne siddeplads!

Vi anbefaler at behandle produktet med teakolie eller en vandbaseret finish for at øge dets levetid.

  • Farve: Naturligt træ
  • Materiale: Fintslebet teak hårdttræ (ubehandlet)
  • Mål: 94 x 66 x 94,5 cm (L x B x H)
  • Armlænets højde fra gulvet: 56 cm
  • Sædehøjde fra jorden: 34,5 cm
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig