Bambus tøjstativ

Dette tøjstativ i bambus vil giver dig en øjeblikkelig, praktisk og transportabel opbevaringsløsning til dit tøj. Den robuste bundhylde bruges til at opbevare dit fodtøj på en ordentlig og pæn måde. Den autentiske bambusfarve vil tilføre en tropisk stemning til din indretning. Dette tøjstativ er lavet af kvalitetsbambus, som er kendetegnet ved den fremragende evne til at være vandafvisende og slidstærkt. Det er udstyrret med 4 hjul, så tøjstativet kan nemt flyttes rundt efter behov. Det er nemt at rengøre med en fugtig klud.
Varenummer: 242496

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

899,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette tøjstativ i bambus vil giver dig en øjeblikkelig, praktisk og transportabel opbevaringsløsning til dit tøj. Den robuste bundhylde bruges til at opbevare dit fodtøj på en ordentlig og pæn måde. Den autentiske bambusfarve vil tilføre en tropisk stemning til din indretning.

Dette tøjstativ er lavet af kvalitetsbambus, som er kendetegnet ved den fremragende evne til at være vandafvisende og slidstærkt. Det er udstyrret med 4 hjul, så tøjstativet kan nemt flyttes rundt efter behov. Det er nemt at rengøre med en fugtig klud.

  • Materiale: Bambus
  • Mål: 100 x 40 x 150 cm (L x B x H)
  • Med 4 hjul
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig