Bananstol massivt teaktræ

Denne bananformede stol er komfortabel og elegant og vil se smuk ud i haven eller på terrassen. Dette teaktræsmøbel er lavet af ekstremt holdbart teak hårdttræ, som er ovntørret og derefter fintslebet, så det har en meget blød og glat overflade. Teaktræ er kendt for sin ekstraordinære styrke og vejrbestandighed, hvilket gør det langt mere velegnet til havemøbler end nogen anden slags træ. Teaktræ er det perfekte valg, hvis du vil købe havemøbler, der holder længe. Du kan beholde dens naturlige farve eller tilføje et lag maling eller anden finish i din yndlingsfarve. Den kræver meget lidt vedligeholdelse og pleje. Denne moderne havestol vil være en stilfuld tilføjelse til din have eller terrasse; den er meget velegnet til afslapning eller udendørs spisning med dine venner eller familie.
Varenummer: 48018

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

1.849,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Denne bananformede stol er komfortabel og elegant og vil se smuk ud i haven eller på terrassen.

Dette teaktræsmøbel er lavet af ekstremt holdbart teak hårdttræ, som er ovntørret og derefter fintslebet, så det har en meget blød og glat overflade. Teaktræ er kendt for sin ekstraordinære styrke og vejrbestandighed, hvilket gør det langt mere velegnet til havemøbler end nogen anden slags træ. Teaktræ er det perfekte valg, hvis du vil købe havemøbler, der holder længe.

Du kan beholde dens naturlige farve eller tilføje et lag maling eller anden finish i din yndlingsfarve. Den kræver meget lidt vedligeholdelse og pleje. Denne moderne havestol vil være en stilfuld tilføjelse til din have eller terrasse; den er meget velegnet til afslapning eller udendørs spisning med dine venner eller familie.

  • Materiale: Fintslebet teaktræ med en vandbaseret finish
  • Mål: 68 x 52 x 86 cm (B x D x H)
  • Sædebredde: 60 cm
  • Sædedybde: 49 cm
  • Sædehøjde: 44,5 cm
  • Montering påkrævet: Ja
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig