Bænk i genanvendt teak og stål 110 x 35 x 45 cm

Denne teakbænk vil være en unik tilføjelse til dit lokale. Bænken er lavet af genanvendt teak, som er særdeles robust og holdbart og giver produktet sine rustikke karaktertræk. Hvert trin i fremstillingsprocessen er udført med den største omhu, hvad enten det er polering eller lakering. De smukke træfibre gør hver del af møblet unikt og en smule anderledes. De stærke stålben øger bænkens robusthed. Takket være de foldbare ben kan bænken nemt sættes til side for at spare plads, når den ikke er i brug. Produktet er allerede samlet; ingen samling er påkrævet. Vigtig bemærkning: Træets åremønstre varierer fra møbel til møbel, hvilket gør hver bænk unik. Udvælgelse af møbel til levering er tilfældig.
Varenummer: 245411

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

1.949,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Denne teakbænk vil være en unik tilføjelse til dit lokale.

Bænken er lavet af genanvendt teak, som er særdeles robust og holdbart og giver produktet sine rustikke karaktertræk. Hvert trin i fremstillingsprocessen er udført med den største omhu, hvad enten det er polering eller lakering. De smukke træfibre gør hver del af møblet unikt og en smule anderledes. De stærke stålben øger bænkens robusthed. Takket være de foldbare ben kan bænken nemt sættes til side for at spare plads, når den ikke er i brug. Produktet er allerede samlet; ingen samling er påkrævet.

Vigtig bemærkning: Træets åremønstre varierer fra møbel til møbel, hvilket gør hver bænk unik. Udvælgelse af møbel til levering er tilfældig.

  • Materiale: Genanvendt teak + stålben
  • Mål: 110 x 35 x 45 cm (L x B x H)
  • Poleret og lakeret
  • Foldbare ben
  • Skal ikke samles
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig