Barbord 120 x 60 x 110 cm MDF egetræsfarvet

Dette barbord vil skille sig ud i dit hjem, og det vil med sikkerhed blive et midtpunkt i din boligindretning. Det moderne design gør bordet til en flot tilføjelse i ethvert køkken eller spiseområde, og det er ligeledes egnet til kommercielle restauranter. Dette bistrobord er godt til små lejligheder, eller hvor pladsen er begrænset. Vores barbord har en bordplade i holdbart MDF og stærke metalben. MDF-bordpladen er nem at rengøre, og stålbenene sikrer fremragende stabilitet og holdbarhed. Produktet er nemt at samle.
Varenummer: 281548

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

1.499,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette barbord vil skille sig ud i dit hjem, og det vil med sikkerhed blive et midtpunkt i din boligindretning. Det moderne design gør bordet til en flot tilføjelse i ethvert køkken eller spiseområde, og det er ligeledes egnet til kommercielle restauranter.

Dette bistrobord er godt til små lejligheder, eller hvor pladsen er begrænset. Vores barbord har en bordplade i holdbart MDF og stærke metalben. MDF-bordpladen er nem at rengøre, og stålbenene sikrer fremragende stabilitet og holdbarhed. Produktet er nemt at samle.

  • Farve: Egetræ
  • Materiale: MDF med PVC-belægning (bordplade) + pulverlakeret stål (ben)
  • Mål: 120 x 60 x 110 cm (L x B x H)
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig