Barbord 140 x 70 x 110 cm massivt genbrugstræ

Dette cool barbord har et industrielt look og vil være en flot tilføjelse til dit køkken eller spisestue. Barbordet er lavet af massivt genbrugstræ, hvilket betyder, at det har karakteristikkerne fra forskellige træarter som teak, mangotræ, akacie osv. Genbrugstræ er massivt, stabilt, holdbart og smukt. Tegn på slid giver hver del et unikt look, og stålstrukturen øger den i forvejen spektakulære, industrielle stil. Hvert trin i fremstillingsprocessen er udført med den største omhu, hvad enten det er opbygning, polering, maling eller lakering. Dette barbord er let at samle. Vigtig bemærkning: Farverne varierer fra produkt til produkt, hvilket gør hvert møbel unikt; udvælgelse til levering er tilfældig.
Varenummer: 285958

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

3.749,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette cool barbord har et industrielt look og vil være en flot tilføjelse til dit køkken eller spisestue.

Barbordet er lavet af massivt genbrugstræ, hvilket betyder, at det har karakteristikkerne fra forskellige træarter som teak, mangotræ, akacie osv. Genbrugstræ er massivt, stabilt, holdbart og smukt. Tegn på slid giver hver del et unikt look, og stålstrukturen øger den i forvejen spektakulære, industrielle stil. Hvert trin i fremstillingsprocessen er udført med den største omhu, hvad enten det er opbygning, polering, maling eller lakering.

Dette barbord er let at samle. Vigtig bemærkning: Farverne varierer fra produkt til produkt, hvilket gør hvert møbel unikt; udvælgelse til levering er tilfældig.

  • Materiale: Massivt genbrugstræ, stål
  • Mål: 140 x 70 x 110 cm (L x B x H)
  • Poleret og lakeret
  • Montering påkrævet: Ja
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig