Barbord 140 x 70 x 110 cm massivt mangotræ

Dette cool barbord har et industrielt look og vil være en flot tilføjelse til dit køkken eller spisestue. Barbordet er lavet af massivt, ru mangotræ, hvilket er stabilt, holdbart og smukt. Håndværket føjer til den spektakulære retrostil. Hvert trin i processen udføres med den største omhu, hvad enten det er polering, maling eller lakering. De smukke åremønstre gør hvert møbel unikt. De stærke ben i stål gør barbordet meget robust og holdbart og bidrager til bordets spektakulære industrielle stil. Dette barbord er let at samle. Vigtig bemærkning: Farverne varierer fra produkt til produkt, hvilket gør hvert møbel unikt; udvælgelse til levering er tilfældig.
Varenummer: 285957

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

3.749,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette cool barbord har et industrielt look og vil være en flot tilføjelse til dit køkken eller spisestue.

Barbordet er lavet af massivt, ru mangotræ, hvilket er stabilt, holdbart og smukt. Håndværket føjer til den spektakulære retrostil. Hvert trin i processen udføres med den største omhu, hvad enten det er polering, maling eller lakering. De smukke åremønstre gør hvert møbel unikt. De stærke ben i stål gør barbordet meget robust og holdbart og bidrager til bordets spektakulære industrielle stil.

Dette barbord er let at samle. Vigtig bemærkning: Farverne varierer fra produkt til produkt, hvilket gør hvert møbel unikt; udvælgelse til levering er tilfældig.

  • Materiale: Massivt mangotræ, stål
  • Mål: 140 x 70 x 110 cm (L x B x H)
  • Poleret og lakeret
  • Montering påkrævet: Ja
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig