Barbord i massivt sheeshamtræ 118 x 60 x 107 cm

Vores barbord i massivt sheeshamtræ vil være en tidløs tilføjelse til dit køkken eller spisestue. Dette barbord er lavet af massivt sheeshamtræ, og det giver din boligindretning et strejf af rustik charme. Sheesham, som også er kendt som rosentræ eller palisander, er et tropisk hårdttræ, der er berømt for sine rige fibre. Vores massive træbord er holdbart, smukt og nemt at vedligeholde. Håndværket og de smukke træfibre gør alle vores borde unikke og en smule anderledes. Bordet er let at samle. Vigtig bemærkning: Farver og fibre kan variere fra møbel til møbel, hvilket gør alle vores borde unikke; udvælgelse til levering er tilfældig.
Varenummer: 246211

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

3.149,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Vores barbord i massivt sheeshamtræ vil være en tidløs tilføjelse til dit køkken eller spisestue.

Dette barbord er lavet af massivt sheeshamtræ, og det giver din boligindretning et strejf af rustik charme. Sheesham, som også er kendt som rosentræ eller palisander, er et tropisk hårdttræ, der er berømt for sine rige fibre. Vores massive træbord er holdbart, smukt og nemt at vedligeholde. Håndværket og de smukke træfibre gør alle vores borde unikke og en smule anderledes.

Bordet er let at samle. Vigtig bemærkning: Farver og fibre kan variere fra møbel til møbel, hvilket gør alle vores borde unikke; udvælgelse til levering er tilfældig.

  • Materiale: Massivt sheeshamtræ (også kendt som rosentræ eller palisander)
  • Mål: 118 x 60 x 107 cm (L x B x H)
  • Slebet, malet og lakeret
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig