Barbord i massivt sheeshamtræ 120 x 60 x 107 cm

Dette cool barbord har et industrielt look og vil være en flot tilføjelse til dit køkken eller spisestue. Barbordet er lavet af massivt sheeshamtræ. Sheesham, også kendt som rosentræ eller palisander, er et tropisk hårdttræ, som er berømt for sine rige træfibre. Det er 100 % håndlavet, og de smukke træfibre gør hver del af møblet unikt og en smule anderledes. De stærke stålben gør barbordet yderst robust og holdbart og øger den i forvejen spektakulære, industrielle stil. Det er nemt at samle. Vigtig bemærkning: Farverne varierer fra produkt til produkt, hvilket gør hvert møbel unikt; udvælgelse til levering er tilfældig.
Varenummer: 245436

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

3.149,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette cool barbord har et industrielt look og vil være en flot tilføjelse til dit køkken eller spisestue.

Barbordet er lavet af massivt sheeshamtræ. Sheesham, også kendt som rosentræ eller palisander, er et tropisk hårdttræ, som er berømt for sine rige træfibre. Det er 100 % håndlavet, og de smukke træfibre gør hver del af møblet unikt og en smule anderledes. De stærke stålben gør barbordet yderst robust og holdbart og øger den i forvejen spektakulære, industrielle stil.

Det er nemt at samle. Vigtig bemærkning: Farverne varierer fra produkt til produkt, hvilket gør hvert møbel unikt; udvælgelse til levering er tilfældig.

  • Materiale: Sheeshamtræ og stål
  • Mål: 120 x 60 x 107 cm (L x B x H)
  • Poleret og lakeret
  • Let at samle
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig