Barbord massivt genanvendt teaktræ 120 x 58 x 106 cm

Dette barbord vil være en fantastisk tilføjelse til dit køkken eller din spisestue. Bordpladen er lavet af genanvendt teaktræ, som er massivt, stabilt, holdbart og smukt. De robuste stålben føjer til bordets robusthed, såvel som dets industrielle stil. Hvert trin i fremstillingsprocessen udføres med den største omhu, uanset om det er poleringen eller lakeringen. Barbordet er let at montere. Vigtig bemærkning: Farverne og træfibrene kan variere fra møbel til møbel, hvilket gør hvert produkt unikt og en smule anderledes; udvælgelse til levering sker tilfældigt.
Varenummer: 245804

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

4.149,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette barbord vil være en fantastisk tilføjelse til dit køkken eller din spisestue.

Bordpladen er lavet af genanvendt teaktræ, som er massivt, stabilt, holdbart og smukt. De robuste stålben føjer til bordets robusthed, såvel som dets industrielle stil. Hvert trin i fremstillingsprocessen udføres med den største omhu, uanset om det er poleringen eller lakeringen. Barbordet er let at montere.

Vigtig bemærkning: Farverne og træfibrene kan variere fra møbel til møbel, hvilket gør hvert produkt unikt og en smule anderledes; udvælgelse til levering sker tilfældigt.

  • Materiale: Massivt, genanvendt teaktræ + pulverlakeret stål
  • Mål: 120 x 58 x 106 cm (L x B x H)
  • Poleret og lakeret
  • Let at samle
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig