Barbord massivt genanvendt træ 70 x 70 x 106 cm

Dette barbord oser af industriel stil og vil være en karakteristisk tilføjelse til dit køkken, spisestue, eller barer, caféer mv. Barbordet har en stabil og holdbar bordplade, der er lavet af massivt, genanvendt træ. Massivt, genanvendt træ stammer fra tværbjælker, gulve og støttebjælker fra gamle, nedrevne bygninger, og de kan bestå af forskellige trætyper såsom sheesham (rosentræ), fyrretræ, teak, bøg, eg, ceder, mangotræ, akacie osv. Dette betyder, at genbrugstræ bevarer karakteristikkerne af disse forskellige trætyper. Genbrugstræ er allerede aldret, forvitret og tørret, så det skrumper eller bukker ikke. Træets farvekontraster giver dette bord et unikt udseende, og de smukke træfibre gør hver del af møblet unikt og en smule anderledes. Stålbenene bidrager til bordets holdbarhed og stabilitet, såvel som den industrielle charme. Det er let at montere. Vigtig bemærkning: Farverne varierer fra møbel til møbel, hvilket gør hvert produkt unikt og en smule anderledes; udvælgelse til levering sker tilfældigt.
Varenummer: 246288

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

2.549,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette barbord oser af industriel stil og vil være en karakteristisk tilføjelse til dit køkken, spisestue, eller barer, caféer mv.

Barbordet har en stabil og holdbar bordplade, der er lavet af massivt, genanvendt træ. Massivt, genanvendt træ stammer fra tværbjælker, gulve og støttebjælker fra gamle, nedrevne bygninger, og de kan bestå af forskellige trætyper såsom sheesham (rosentræ), fyrretræ, teak, bøg, eg, ceder, mangotræ, akacie osv. Dette betyder, at genbrugstræ bevarer karakteristikkerne af disse forskellige trætyper. Genbrugstræ er allerede aldret, forvitret og tørret, så det skrumper eller bukker ikke. Træets farvekontraster giver dette bord et unikt udseende, og de smukke træfibre gør hver del af møblet unikt og en smule anderledes. Stålbenene bidrager til bordets holdbarhed og stabilitet, såvel som den industrielle charme.

Det er let at montere. Vigtig bemærkning: Farverne varierer fra møbel til møbel, hvilket gør hvert produkt unikt og en smule anderledes; udvælgelse til levering sker tilfældigt.

  • Materiale: Massivt genbrugstræ + pulverlakeret stål
  • Mål: 70 x 70 x 106 cm (L x B x H)
  • Poleret, malet og lakeret
  • Let at samle
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig