Barbord med bevægelig hylde 138 x 40 x 120 cm egetræsfarve

Vores barbord er det perfekte valg til rum, hvor pladsen er begrænset, takket være den bevægelige hylde. Det moderne design gør bordet til en chik tilføjelse i køkkenet eller spiseområdet. Bordet er lavet af robust spånplade, så det er holdbart, stabilt og nemt at rengøre. Det L-formede stel samt forstærkningstrekanten giver bordet optimal stabilitet. Med den ideelle højde og det specielle design vil dette højbord helt sikkert fuldende din boligindretning. Føl dig tilpas, og nyd en drink eller en middag med din familie eller venner! Barbordet er let at samle.
Varenummer: 280224

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

1.899,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Vores barbord er det perfekte valg til rum, hvor pladsen er begrænset, takket være den bevægelige hylde. Det moderne design gør bordet til en chik tilføjelse i køkkenet eller spiseområdet.

Bordet er lavet af robust spånplade, så det er holdbart, stabilt og nemt at rengøre. Det L-formede stel samt forstærkningstrekanten giver bordet optimal stabilitet. Med den ideelle højde og det specielle design vil dette højbord helt sikkert fuldende din boligindretning. Føl dig tilpas, og nyd en drink eller en middag med din familie eller venner!

Barbordet er let at samle.

  • Farve: Egetræ
  • Materiale: Spånplade
  • Produktmål: 138 x 40 x 120 cm (L x B x H)
  • Mål, hylde: 90 x 39 x 107 cm (L x B x H)
  • Hylden er bevægelig
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig