Barstole 2 stk. ægte læder

Disse bløde og brugervenlige barstole i ægte læder er karakteriseret af deres ikoniske look, som er i overensstemmelse med den industrielle stil, der er topmoderne lige nu. De vil ikke bare se fremragende ud på restauranter og barer, men også i din stue eller spisestue derhjemme. Sæderne i ægte læder er bløde og tilbyder en behagelig siddeoplevelse. Derudover øger det pulverlakerede støbejernsstel deres robusthed, hvilket gør stolene let at flytte rundt på, så de kan passe ind i enhver indretning. Barstolen er let at samle. Pakken indeholder 2 barstole.
Varenummer: 286244

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

Pris: 2.099,00 kr

Nu: 1.399,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Disse bløde og brugervenlige barstole i ægte læder er karakteriseret af deres ikoniske look, som er i overensstemmelse med den industrielle stil, der er topmoderne lige nu.

De vil ikke bare se fremragende ud på restauranter og barer, men også i din stue eller spisestue derhjemme. Sæderne i ægte læder er bløde og tilbyder en behagelig siddeoplevelse. Derudover øger det pulverlakerede støbejernsstel deres robusthed, hvilket gør stolene let at flytte rundt på, så de kan passe ind i enhver indretning. Barstolen er let at samle.

Pakken indeholder 2 barstole.

  • Farve: Brun og sort
  • Materiale: Ægte læder, pulverlakeret støbejern
  • Mål: 30 x 76 (Diameter x H)
  • Inkluderer fodstøtte til ekstra støtte
  • Montering påkrævet: Ja
  • Pakken indeholder:
  • 2 x barstol
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig