Barstole 2 stk. massivt genanvendt træ

Disse barstole i antikstil oser af industriel charme og vil være en tidløs tilføjelse til din bolig. Barstolene er lavet af massivt, genanvendt træ, som stammer fra tværbjælker, gulve og støttebjælker fra gamle, nedrevne bygninger, og de kan bestå af forskellige trætyper såsom sheesham (rosentræ), fyrretræ, teak, bøg, eg, ceder, mangotræ, akacie osv. Dette betyder, at genbrugstræ bevarer karakteristikkerne af disse forskellige trætyper. Genbrugstræ er allerede aldret, forvitret og tørret, så det skrumper eller bukker ikke. De smukke træårer gør hvert møbel unikt og en smule anderledes. Tegn på slid og en synlig årestruktur giver også hver barstol sin egen historie og et unikt look. Hvert trin i fremstillingsprocessen er udført med den største omhu, hvad enten det er polering, maling eller lakering. Stålstellet øger barstolenes robusthed og stabilitet, og fodstøtterne giver dig mulighed for at sidde behageligt på stolene. De er nemme at samle. Pakken indeholder 2 barstole. Vigtig bemærkning: Farverne varierer fra stol til stol, hvilket gør hver af vores barstole unikke. Udvælgelse til levering sker tilfældigt.
Varenummer: 245390

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

2.099,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Disse barstole i antikstil oser af industriel charme og vil være en tidløs tilføjelse til din bolig.

Barstolene er lavet af massivt, genanvendt træ, som stammer fra tværbjælker, gulve og støttebjælker fra gamle, nedrevne bygninger, og de kan bestå af forskellige trætyper såsom sheesham (rosentræ), fyrretræ, teak, bøg, eg, ceder, mangotræ, akacie osv. Dette betyder, at genbrugstræ bevarer karakteristikkerne af disse forskellige trætyper. Genbrugstræ er allerede aldret, forvitret og tørret, så det skrumper eller bukker ikke.

De smukke træårer gør hvert møbel unikt og en smule anderledes. Tegn på slid og en synlig årestruktur giver også hver barstol sin egen historie og et unikt look. Hvert trin i fremstillingsprocessen er udført med den største omhu, hvad enten det er polering, maling eller lakering. Stålstellet øger barstolenes robusthed og stabilitet, og fodstøtterne giver dig mulighed for at sidde behageligt på stolene. De er nemme at samle.

Pakken indeholder 2 barstole. Vigtig bemærkning: Farverne varierer fra stol til stol, hvilket gør hver af vores barstole unikke. Udvælgelse til levering sker tilfældigt.

  • Materiale: Massivt, genanvendt træ + pulverlakeret stålstel
  • Produktmål: 45 x 36 x 99 cm (B x D x H)
  • Sædebredde: 35 cm
  • Sædedybde: 30 cm
  • Siddehøjde fra gulvet: 74 cm
  • Poleret, malet og lakeret
  • Let at samle
  • Pakken indeholder 2 barstole
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig