Bistromarkise 350 x 120 cm orange og hvid

Skab den nødvendige skygge i din stue, udstillingslokale eller butik med vores bistromarkise. Den vil ikke bare blokere for solen, hvilket skaber en behagelig stemning, den vil også forhindre dine møbler i at falme. Den er lavet af højkvalitets stof med en PA-coating, hvilket er vand- og smudsafvisende, samtidig med at den er UV- og vejrbestandig. Polyesterbaldakinen er let at rengøre, og den kan tages ned og vaskes efter behov. Denne markise har et stålstel for fantastisk holdbarhed. Den kan nemt monteres på væggen med de inkluderede monteringsmaterialer.
Varenummer: 143730

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

1.099,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Skab den nødvendige skygge i din stue, udstillingslokale eller butik med vores bistromarkise. Den vil ikke bare blokere for solen, hvilket skaber en behagelig stemning, den vil også forhindre dine møbler i at falme.

Den er lavet af højkvalitets stof med en PA-coating, hvilket er vand- og smudsafvisende, samtidig med at den er UV- og vejrbestandig. Polyesterbaldakinen er let at rengøre, og den kan tages ned og vaskes efter behov. Denne markise har et stålstel for fantastisk holdbarhed. Den kan nemt monteres på væggen med de inkluderede monteringsmaterialer.

  • Farve: Orange og hvid
  • Materiale: Stof med PA-coating + stålstel
  • Mål: 350 x 120 cm (L x B)
  • Vejrbestandig og UV-modstandsdygtig
  • Snavs- og støvafvisende
  • Monteringstilbehør medfølger
  • Stof: Polyester: 100%
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig