Bistrosæt 3 dele stål grå

Dette vintagebistrosæt vil tilføje et klassisk touch til enhver middag. Vores balkonsæt i stål vil være fokuspunktet i din have, på balkonen eller terrassen. Bistrosættet er lavet af pulverlakeret stål, som er vejrbestandigt og særdeles holdbart. De smukke, håndmalede dekorationer og rust-finish får spisebordssættet til at skille sig ud i enhver have eller på terrassen eller balkonen. Det klassiske havemøbelsæt er yderst nemt at rengøre med en fugtig klud. Stolene kan foldes sammen for at spare plads, når de ikke er i brug. Pakken indeholder 1 bord og 2 sammenfoldelige stole.
Varenummer: 43153

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

3.199,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette vintagebistrosæt vil tilføje et klassisk touch til enhver middag. Vores balkonsæt i stål vil være fokuspunktet i din have, på balkonen eller terrassen.

Bistrosættet er lavet af pulverlakeret stål, som er vejrbestandigt og særdeles holdbart. De smukke, håndmalede dekorationer og rust-finish får spisebordssættet til at skille sig ud i enhver have eller på terrassen eller balkonen. Det klassiske havemøbelsæt er yderst nemt at rengøre med en fugtig klud. Stolene kan foldes sammen for at spare plads, når de ikke er i brug.

Pakken indeholder 1 bord og 2 sammenfoldelige stole.

  • Farve: Grå med håndmalede detaljer
  • Materiale: Pulverlakeret stål
  • Mål, bord: 60 x 76 cm (Diameter x H)
  • Mål, stol: 38,5 x 52 x 92,5 cm (B x D x H)
  • Let at samle
  • Pakken indeholder: 1 x rundt bord, 2 x sammenfoldelig stol
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig