Bistrosæt i 3 dele massivt akacietræ

Dette altansæt i akacietræ udstråler en rustik charme, som helt sikkert vil være en iøjnefaldende tilføjelse til dit udendørsområde. Dette udendørs møbelsæt er lavet af akacietræ, der er karakteriseret af sine fremragende, vandafvisende egenskaber og holdbarhed. Altansættet er derfor perfekt til udendørsbrug. Det stærke stålstel føjer til sættets stabilitet og robusthed. Stolene kan foldes sammen for nem opbevaring og transport. Dette bord kan fastgøres til væggen takket være skruerne, der medfølger i pakken. Pakken indeholder 1 bord og 2 foldbare stole.
Varenummer: 44392

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

1.899,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette altansæt i akacietræ udstråler en rustik charme, som helt sikkert vil være en iøjnefaldende tilføjelse til dit udendørsområde.

Dette udendørs møbelsæt er lavet af akacietræ, der er karakteriseret af sine fremragende, vandafvisende egenskaber og holdbarhed. Altansættet er derfor perfekt til udendørsbrug. Det stærke stålstel føjer til sættets stabilitet og robusthed. Stolene kan foldes sammen for nem opbevaring og transport.

Dette bord kan fastgøres til væggen takket være skruerne, der medfølger i pakken. Pakken indeholder 1 bord og 2 foldbare stole.

  • Materiale: Massivt akacietræ og stålstel
  • Bord, mål: 85 x 43 x 75 cm (L x B x H)
  • Stol, mål: 40 x 45,5 x 86 cm (B x D x H)
  • Siddehøjde fra gulvet: 47 cm
  • Pakken indeholder 1 bord og 2 foldbare stole
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig