Bjælkebarbord i massivt akacietræ (55-60) x 110 cm

Den enkle stil er vejen frem, når det kommer til barborde. Det er derfor vores barbord i massivt akacietræ imponerer med originalitet, simpel elegance og et industrielt flair. Det er udstyret med metalben og kan også bruges som et stående bord eller endebord. Bordpladen er lavet af massivt akacietræ, behandlet i en karakteristisk stil for at holde træfibrene synlige, samtidig med at det giver bordet den nødvendige beskyttelse. Stammeformen og de naturlige revner giver bordet en rustik charme, samtidig med at de smukke træfibre gør hvert bord unikt og en smule anderledes. Vigtigt bemærkning: Farver varierer fra møbel til møbel, hvilket gør hvert enkelt barbord unikt. Udvælgelsen af bord til levering sker tilfældigt.
Varenummer: 243958

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

2.299,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Den enkle stil er vejen frem, når det kommer til barborde. Det er derfor vores barbord i massivt akacietræ imponerer med originalitet, simpel elegance og et industrielt flair. Det er udstyret med metalben og kan også bruges som et stående bord eller endebord.

Bordpladen er lavet af massivt akacietræ, behandlet i en karakteristisk stil for at holde træfibrene synlige, samtidig med at det giver bordet den nødvendige beskyttelse. Stammeformen og de naturlige revner giver bordet en rustik charme, samtidig med at de smukke træfibre gør hvert bord unikt og en smule anderledes.

Vigtigt bemærkning: Farver varierer fra møbel til møbel, hvilket gør hvert enkelt barbord unikt. Udvælgelsen af bord til levering sker tilfældigt.

  • Farve: Brun og sort
  • Materiale: Bordplade i massivt akacietræ + jernben
  • Mål: (55-60) x 110 cm (Diameter x H)
  • Træets tykkelse: 5 cm
  • Poleret, malet, lakeret og voksbehandlet
  • Let at samle
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig