Blomsterkasse 100 x 50 x 50 cm imprægneret fyrretræ

Denne haveplantekasse i træ vil være et perfekt valg til gør-det-selv-entusiaster, som ønsker at dekorere deres haver, altaner, verandaer, terrasser mv. Den er et ideelt valg til forskellige blomster eller planter. Denne plantekasse til haven er lavet af massivt, imprægneret fyrretræ. Den er holdbar og vejrbestandig, så den er derfor yderst praktisk til udendørsbrug året rundt. Plantekassen er dyb og bred nok til at rumme en stor mængde jord og give rigelig plads til dine planter. Den er nem at samle.
Varenummer: 49100

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

1.299,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Denne haveplantekasse i træ vil være et perfekt valg til gør-det-selv-entusiaster, som ønsker at dekorere deres haver, altaner, verandaer, terrasser mv. Den er et ideelt valg til forskellige blomster eller planter.

Denne plantekasse til haven er lavet af massivt, imprægneret fyrretræ. Den er holdbar og vejrbestandig, så den er derfor yderst praktisk til udendørsbrug året rundt. Plantekassen er dyb og bred nok til at rumme en stor mængde jord og give rigelig plads til dine planter. Den er nem at samle.

  • Materiale: Fyrretræ, grønimprægneret
  • Mål: 100 x 50 x 50 cm (L x B x H)
  • Vejrbestandig
  • Montering påkrævet: Ja
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig