Bogskab 50x25x106 cm spånplade højglans sort

Denne bogreol har et elegant og klassisk design, og den vil være en dekorativ og praktisk tilføjelse til din indretning. Reolen er lavet af spånplade, hvilket sikrer dens robusthed og holdbarhed. Bogreolen er designet med 7 hylder og giver rigelig opbevaringsplads til at holde dine magasiner, bøger, DVD'er og multimedieenheder velorganiserede og inden for rækkevidde. Denne reol giver dig mulighed for at udforske spændende steder og forgangne tider uden at skulle forlade dit værelse. Derudover er den let at rengøre med en fugtig klud. Bogreolen er let at samle.
Varenummer: 801114

Lagerstatus: På lager

999,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Denne bogreol har et elegant og klassisk design, og den vil være en dekorativ og praktisk tilføjelse til din indretning.

Reolen er lavet af spånplade, hvilket sikrer dens robusthed og holdbarhed. Bogreolen er designet med 7 hylder og giver rigelig opbevaringsplads til at holde dine magasiner, bøger, DVD'er og multimedieenheder velorganiserede og inden for rækkevidde. Denne reol giver dig mulighed for at udforske spændende steder og forgangne tider uden at skulle forlade dit værelse. Derudover er den let at rengøre med en fugtig klud.

Bogreolen er let at samle.

  • Farve: Sort højglans
  • Materiale: Spånplade
  • Mål: 50 x 25 x 106 cm (B x D x H)
  • Med 7 skuffer
  • Montering påkrævet: Ja
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig