Brandslange flad 30 m med D-Storz koblinger 1 tomme

Denne praktiske brandslange er specielt designet til brug i installationen af vandpumper og er beregnet til at transportere vand. Brandslangen er lavet af verjbestandigt, slidstærkt materiale og vil holde til mange års brug. Slangen har også en glat, indvendig PVC-belægning, hvilket forhindrer knusning og blokering af slangen, så vandet kan strømme uhindret. De 1-tommers Storz-koblinger er lavet af massiv aluminiumslegering og kan modstå et arbejdstryk på 8 bar. Takket være Storz-koblingerne i begge ender kan brandslangen forbindes til en anden slange og på den måde forlænges eller tilsluttes til dysen for at øge vandtrykket. Desuden er denne flade slange let i vægt og kan let rulles op som en spole til nem opbevaring og transport. Bemærk: Denne brandslange er ikke designet til professionelle brandmænd eller til brug i et fast brandbekæmpelsessystem.
Varenummer: 141109

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

549,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Denne praktiske brandslange er specielt designet til brug i installationen af vandpumper og er beregnet til at transportere vand.

Brandslangen er lavet af verjbestandigt, slidstærkt materiale og vil holde til mange års brug. Slangen har også en glat, indvendig PVC-belægning, hvilket forhindrer knusning og blokering af slangen, så vandet kan strømme uhindret. De 1-tommers Storz-koblinger er lavet af massiv aluminiumslegering og kan modstå et arbejdstryk på 8 bar. Takket være Storz-koblingerne i begge ender kan brandslangen forbindes til en anden slange og på den måde forlænges eller tilsluttes til dysen for at øge vandtrykket. Desuden er denne flade slange let i vægt og kan let rulles op som en spole til nem opbevaring og transport.

Bemærk: Denne brandslange er ikke designet til professionelle brandmænd eller til brug i et fast brandbekæmpelsessystem.

  • Længde: 30 m
  • Diameter: 1 tomme
  • Koblingsmateriale: Aluminiumslegering
  • Belagt indvendigt med PVC
  • Koblingstype: Storz (D-Storz)
  • Arbejdstryk: 8 bar
  • Sprængningstryk: 25 bar
  • Ikke godkendt til professionelle brandmænd
  • Storz-koblingen er standardkoblingen af brandslanger i: Danmark, Tyskland, Østrig, Schweiz, Sverige, Holland, Grækenland og Australien
  • Stof: Polyester: 100%
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig