Brun væghylde i træ med bøjlestang 2 fletkurve 4 kroge

Denne unikke væghylde er lavet af træ i høj kvalitet, hvilket giver et simpelt, og dog stilfuldt design. Den kan ikke kun opbevare dine ting, men forbedrer også indretningen. Denne fantastiske væghylde giver også opbevaringsplads og plads til at hænge ting op. Den har to fletkurve, der begge er yderst robuste. De fire metalkroge giver dig ekstra plads til at hænge ting op, såsom nøgler, hatte eller handsker. Bøjlestangen er perfekt til at hænge håndklæder og vaskeklude på. Sørg for, at hylden monteres i en passende højde.
Varenummer: 240793

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

749,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Denne unikke væghylde er lavet af træ i høj kvalitet, hvilket giver et simpelt, og dog stilfuldt design. Den kan ikke kun opbevare dine ting, men forbedrer også indretningen. Denne fantastiske væghylde giver også opbevaringsplads og plads til at hænge ting op.

Den har to fletkurve, der begge er yderst robuste. De fire metalkroge giver dig ekstra plads til at hænge ting op, såsom nøgler, hatte eller handsker. Bøjlestangen er perfekt til at hænge håndklæder og vaskeklude på. Sørg for, at hylden monteres i en passende højde.

  • Farve: Brun
  • Mål: 60 x 23,5 x 33 cm (L x B x H)
  • Materiale: Solid træramme
  • Leveringen indeholder 1 væghylde, 2 kurve og 4 kroge
  • Stof: 20 % bomuld, 80 % polyester
  • Stof: Bomuld: 20%, Polyester: 80%
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig