BTO-22 Concertina Klippet NATO pigtråd i galvaniseret stål 150 m

Dette NATO pigtråd, som passer til alle typers udendørs anvendelse, vil være perfekt til at beskytte din have eller offentlige ejendom. Det kan endda anvendes til at sikre militante områder, fængsler, eller regerings områder. Det er ideelt til offentligt samt hjemligt brug. Den robuste pigtråd er allerede oprullet og har 3 clips på hver sløjfe, hvilket resulterer i en turbulær form med huller der er for små til at en person kan kravle igennem. Dette vil holde uvelkomne gæster ude af din have. Pigtråden kan bindes ovenpå dit havehegn for ekstra sikkerhed. Vores pigtråder lavet i galvaniseret stål i høj kvalitet, er vejr- og vand resistent, og meget holdbart.
Varenummer: 141813

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

999,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette NATO pigtråd, som passer til alle typers udendørs anvendelse, vil være perfekt til at beskytte din have eller offentlige ejendom. Det kan endda anvendes til at sikre militante områder, fængsler, eller regerings områder. Det er ideelt til offentligt samt hjemligt brug.

Den robuste pigtråd er allerede oprullet og har 3 clips på hver sløjfe, hvilket resulterer i en turbulær form med huller der er for små til at en person kan kravle igennem. Dette vil holde uvelkomne gæster ude af din have. Pigtråden kan bindes ovenpå dit havehegn for ekstra sikkerhed.

Vores pigtråder lavet i galvaniseret stål i høj kvalitet, er vejr- og vand resistent, og meget holdbart.

  • Materiale: Galvaniseret stål
  • Tråd længde: 150 m (udstrakt), 14 m (oprullet)
  • Spole diameter: 70 cm
  • Blad størrelse: 22 x 15 mm (L x B)
  • Blad afstand: 34 mm
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig