CD-reol 21 x 16 x 88 cm spånplade sort

Hold alle dine dyrebare CD'er eller DVD'er godt beskyttet i denne rummelige CD-reol. Den er både stilfuld og praktisk, og den er perfekt til at holde din musiksamling organiseret. De seks åbne rum tilbyder ikke bare masser af opbevaringsplads til dine plader, men de er også ideelle til opbevaring af tilbehør til din samling. Opbevaringsskabet er lavet af stærk spånplade, så det er yderst robust og holdbart. Det kan desuden fungere som et arkivskab på kontoret eller som en reol i soveværelset. CD-reolen er nem at rengøre og samle. Denne DVD-reol er lige, hvad du har brug for, da den er en glimrende løsning til at holde dit hjem organiseret.
Varenummer: 800352

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

649,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Hold alle dine dyrebare CD'er eller DVD'er godt beskyttet i denne rummelige CD-reol. Den er både stilfuld og praktisk, og den er perfekt til at holde din musiksamling organiseret.

De seks åbne rum tilbyder ikke bare masser af opbevaringsplads til dine plader, men de er også ideelle til opbevaring af tilbehør til din samling. Opbevaringsskabet er lavet af stærk spånplade, så det er yderst robust og holdbart. Det kan desuden fungere som et arkivskab på kontoret eller som en reol i soveværelset. CD-reolen er nem at rengøre og samle.

Denne DVD-reol er lige, hvad du har brug for, da den er en glimrende løsning til at holde dit hjem organiseret.

  • Farve: Sort
  • Materiale: Spånplade
  • Mål: 21 x 16 x 88 cm (B x D x H)
  • Med 6 åbne rum
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig