Computerbord 120 x 72 x 70 cm hvid

Vores enkle, men stilfulde computerbord er stilfuldt, pladsbesparende og vil aldrig gå af mode. Det giver dig et stort arbejdsområde, hvilket gør det til et særdeles praktisk, bekvemt og alsidigt møbel til brug i hjemmet eller på kontoret. Dette L-formede skrivebord er designet med to hylder, så du kan organisere dine bøger, mapper, dokumenter eller fremvise pyntegenstande. Skrivebordet er lavet af spånplader og pulverlakeret metal, så det er yderst stabilt, robust og holdbart. Metalstellet giver desuden skrivebordet en industriel stil, så det giver dit interiør en unik charme. Opgrader dit interiør med vores moderne kontorbord!
Varenummer: 20262

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

Pris: 1.299,00 kr

Nu: 849,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Vores enkle, men stilfulde computerbord er stilfuldt, pladsbesparende og vil aldrig gå af mode. Det giver dig et stort arbejdsområde, hvilket gør det til et særdeles praktisk, bekvemt og alsidigt møbel til brug i hjemmet eller på kontoret.

Dette L-formede skrivebord er designet med to hylder, så du kan organisere dine bøger, mapper, dokumenter eller fremvise pyntegenstande. Skrivebordet er lavet af spånplader og pulverlakeret metal, så det er yderst stabilt, robust og holdbart. Metalstellet giver desuden skrivebordet en industriel stil, så det giver dit interiør en unik charme. Opgrader dit interiør med vores moderne kontorbord!

  • Farve: Hvid
  • Materiale: Spånplade og pulverlakeret stål
  • Produktmål: 120 x 72 x 70 cm (B x D x H)
  • Mål, første hylde: 68 x 21,2 cm (B x D)
  • Mål, anden hylde: 72 x 21,2 cm (B x D)
  • Med 2 hylder
  • Bordpladens maksimale bæreevne: 40 kg
  • Maksimal belastningskapacitet per hylde: 10 kg
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig