Dobbelt solseng med hynde polyrattan grå

Denne dobbelte solseng i rattan i høj kvalitet kombinerer stil og funktionalitet, og den vil blive fokuspunktet i din have eller på terrassen. Solsengen er let at rengøre, den er slidstærk og egnet til daglig brug takket være det vejrbestandige og vandtætte PE-rattan. Solsengen har et robust og holdbart pulverlakeret stålstel. Solsengens ryglæn kan justeres for at opnå den mest behagelige stilling. De tykke, aftagelige hynder og puder øger ligge- og siddekomforten. Denne store solseng har plads til 2 personer, og du kan holde drinks, telefoner, bøger eller andre sager indenfor rækkevidde i siderne. Pakken indeholder 1 solseng, 2 sædehynder og 2 puder. Bemærk: Vi anbefaler at dække solsengen til i regn-, sne- eller frostvejr.
Varenummer: 42888

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

4.649,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Denne dobbelte solseng i rattan i høj kvalitet kombinerer stil og funktionalitet, og den vil blive fokuspunktet i din have eller på terrassen.

Solsengen er let at rengøre, den er slidstærk og egnet til daglig brug takket være det vejrbestandige og vandtætte PE-rattan. Solsengen har et robust og holdbart pulverlakeret stålstel. Solsengens ryglæn kan justeres for at opnå den mest behagelige stilling. De tykke, aftagelige hynder og puder øger ligge- og siddekomforten. Denne store solseng har plads til 2 personer, og du kan holde drinks, telefoner, bøger eller andre sager indenfor rækkevidde i siderne.

Pakken indeholder 1 solseng, 2 sædehynder og 2 puder. Bemærk: Vi anbefaler at dække solsengen til i regn-, sne- eller frostvejr.

  • Rattan- og hyndefarve: Grå
  • Materiale: Pulverlakeret stålstel + polyrattan
  • Hyndemateriale: Stof
  • Mål: 210 x 140/161 x 23/63 cm (L x B x H)
  • Pakken indeholder: 1 x solseng, 2 x sædehynde, 2 x pude
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig