Dørbaldakin 300 x 100 cm

Den flotte dørbaldakin vil ikke kun forbedre udseendet af din ejendom, men også beskytte din hoveddør eller vindue mod nedbør uden at blokere lyset. Den kan bruges i boliger og i kommercielle sammenhænge. De hule polykarbonatsplader af høj kvalitet er utrolige holdbare og vejr- og korrosionsbestandige. Den solide konstruktion med stærke plastikbeslag er meget stabil. Alt nødvendigt monterings-tilbehør er inkluderet til hurtig og nem installation. Vær opmærksom på, at taget på vores dørbaldakin ikke tåler tungt snefald.
Varenummer: 141761

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

1.349,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Den flotte dørbaldakin vil ikke kun forbedre udseendet af din ejendom, men også beskytte din hoveddør eller vindue mod nedbør uden at blokere lyset. Den kan bruges i boliger og i kommercielle sammenhænge.

De hule polykarbonatsplader af høj kvalitet er utrolige holdbare og vejr- og korrosionsbestandige. Den solide konstruktion med stærke plastikbeslag er meget stabil.

Alt nødvendigt monterings-tilbehør er inkluderet til hurtig og nem installation. Vær opmærksom på, at taget på vores dørbaldakin ikke tåler tungt snefald.

  • Farve: Sorte beslag og gennemsigtige plader
  • Størrelse: 300 x 100 cm (L x B)
  • Plader i polycarbonat + beslag i ABS-plast + aluminiumstrimler
  • Alt monteringstilbehør medfølger
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig