Esschert Design parasolfod 11,5 kg 25x25x24 cm grå PV11

Denne grå parasolfod i komposit-granit fra Esschert Design, har en holder i rustfrit stål. Den vil være en praktisk og dekorativ tilføjelse til enhver have. Denne parasolfod, som har en vægt på 11,5 kg, har et sikkert og robust design som er velegnet til udendørsbrug hele året rundt. Foden er lavet i terrazzo og rustfrit stål, hvilket gør den vejrbestandig og meget holdbar. Den er egnet til parasoller med en stangdiameter på maksimalt 3,6 cm. Denne fod er vægtet, holdbar og sikker, takket være komposit-granitmaterialet. Du behøver derfor ikke fylde den med sand eller vand.
Varenummer: 411480

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

849,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Denne grå parasolfod i komposit-granit fra Esschert Design, har en holder i rustfrit stål. Den vil være en praktisk og dekorativ tilføjelse til enhver have.

Denne parasolfod, som har en vægt på 11,5 kg, har et sikkert og robust design som er velegnet til udendørsbrug hele året rundt. Foden er lavet i terrazzo og rustfrit stål, hvilket gør den vejrbestandig og meget holdbar. Den er egnet til parasoller med en stangdiameter på maksimalt 3,6 cm.

Denne fod er vægtet, holdbar og sikker, takket være komposit-granitmaterialet. Du behøver derfor ikke fylde den med sand eller vand.

  • Farve: Grå
  • Materiale: Terrazzo, rustfrit stål
  • Mål: 25 x 25 x 24 cm (L x B x H)
  • Vægt: 11,5 kg
  • Holderens indvendige diameter: 3,6 cm
  • Nemt at samle
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig