Faldfliser 24 stk. gummi 50 x 50 x 3 cm sort

Vores holdbare og modstandsdygtige faldfliser er særdeles stødsikre, hvilket giver god beskyttelse ved fald. De er perfekte til udendørs belægninger på fx gangstier, terrasser og legeområder for børn. Disse faldfliser er fremstillet af holdbart og modstandsdygtigt gummi, som er stærkt og skridsikkert. De bliver desuden på plads under brug. De 3 cm tykke og meget tætte gummifliser yder beskyttelse i al slags vejr og giver samtidig en effektiv stødabsorbering, hvilket gør dem perfekte til brug på legeområder for børn (både inde og ude), i haver og udendørs aktivitetsområder. Disse gummifliser kan også tilskæres i enhver form, så de passer til forskellige overflader. Pakken indeholder 24 fliser.
Varenummer: 276275

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

5.799,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Vores holdbare og modstandsdygtige faldfliser er særdeles stødsikre, hvilket giver god beskyttelse ved fald. De er perfekte til udendørs belægninger på fx gangstier, terrasser og legeområder for børn.

Disse faldfliser er fremstillet af holdbart og modstandsdygtigt gummi, som er stærkt og skridsikkert. De bliver desuden på plads under brug. De 3 cm tykke og meget tætte gummifliser yder beskyttelse i al slags vejr og giver samtidig en effektiv stødabsorbering, hvilket gør dem perfekte til brug på legeområder for børn (både inde og ude), i haver og udendørs aktivitetsområder.

Disse gummifliser kan også tilskæres i enhver form, så de passer til forskellige overflader. Pakken indeholder 24 fliser.

  • Farve: Sort
  • Materiale: Gummi
  • Mål: 50 x 50 cm (L x B)
  • Tykkelse: 3 cm
  • Vægt (pr. styk): Omtrent 4,8 kg
  • Kritisk faldhøjde (testet): 90 cm
  • Slagfast
  • Pakken indeholder 24 fliser
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig