Firkantet spejlflise 24 stk. glas

Dette sæt af spejlfliser kan arrangeres i vidt forskellige mønstre alt efter ønske. Ved at tilføje spejle til dit boligareal skaber du ikke kun et dekorativt udtryk, men giver også rummet mere lys, og samtidig har det en rummelig effekt. Disse spejlfliser er lavet af kvalitetsglas, der gør dem relativt holdbare og meget reflekterende. Det renskårne, rammeløse design ser fantastisk ud i ethvert moderne hjem og forbedrer lyset i værelset samt øger pladsfornemmelsen. Du kan fastgøre spejlfliserne til væggen ved hjælp af de inkluderede klistermærker. Pakken indeholder 24 spejlfliser og 96 klæbestrimler.
Varenummer: 244462

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

Pris: 849,00 kr

Nu: 599,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette sæt af spejlfliser kan arrangeres i vidt forskellige mønstre alt efter ønske. Ved at tilføje spejle til dit boligareal skaber du ikke kun et dekorativt udtryk, men giver også rummet mere lys, og samtidig har det en rummelig effekt.

Disse spejlfliser er lavet af kvalitetsglas, der gør dem relativt holdbare og meget reflekterende. Det renskårne, rammeløse design ser fantastisk ud i ethvert moderne hjem og forbedrer lyset i værelset samt øger pladsfornemmelsen.

Du kan fastgøre spejlfliserne til væggen ved hjælp af de inkluderede klistermærker. Pakken indeholder 24 spejlfliser og 96 klæbestrimler.

  • Materiale: Glas
  • Spejlmål: 15 x 15 cm (L x B)
  • Spejltykkelse: 4 mm
  • Rammeløst design
  • Pakken indeholder: 24 x firkantet spejlflise, 96 x klæbestrimmel
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig