Flydende soldrevet PE-poolovertræk rundt 381 cm blå

Dette soldrevet poolovertræk ligger direkte på vandoverfladen, inde i poolkanterne, og det kan derfor øge poolens vandtemperatur med op til 1°C afhængigt af mængden af direkte sollys. Med PE-bobler over hele overfladen bliver varmen bevaret i meget længere tid. Det er den billigste måde at opvarme din swimmingpool på. Det hjælper samtidig med at reducere kemisk forbrug samt vandfordampning. Det kan nemt syes om, så det passer til mindre pools. Da det er let i vægt, er det særdeles nemt at installere og håndtere. Pakken indeholder: 1 x soldrevet poolovertræk 381 cm
Varenummer: 90345

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

649,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette soldrevet poolovertræk ligger direkte på vandoverfladen, inde i poolkanterne, og det kan derfor øge poolens vandtemperatur med op til 1°C afhængigt af mængden af direkte sollys. Med PE-bobler over hele overfladen bliver varmen bevaret i meget længere tid. Det er den billigste måde at opvarme din swimmingpool på. Det hjælper samtidig med at reducere kemisk forbrug samt vandfordampning.

Det kan nemt syes om, så det passer til mindre pools. Da det er let i vægt, er det særdeles nemt at installere og håndtere.

Pakken indeholder: 1 x soldrevet poolovertræk 381 cm

  • Farve: Blå
  • Betræk, diameter: 381 cm
  • Materiale: Tykt PE-overtræk med luftkamre
  • Stof: PVC: 100%
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig