Foldbar liggestol med hjul massivt teak og textilene

Tag et hvil på vores liggestol i massivt teaktræ! Loungestolen har en ergonomisk, buet form, så du kan lægge dig ned og slappe fuldstændigt af. Vores liggestol har et attraktivt design og vil være en tidløs tilføjelse til din have, terrasse, poolområde eller et andet udendørsområde. Dette teaktræsmøbel er lavet af ekstremt holdbart teak hårdttræ, som er ovntørret og derefter fintslebet, så det har en meget blød og glat overflade. Teaktræ er kendt for sin ekstraordinære styrke og vejrbestandighed, hvilket gør det langt mere velegnet til havemøbler end nogen anden slags træ. Teaktræ er det perfekte valg, hvis du vil købe havemøbler, der holder længe. Overfladen har fået en smuk finish for at give træet en varm farve. Textilene-stoffet er slidstærkt, behageligt og vejrbestandigt. Denne haveliggestol har et tilbagelænende ryglæn, der kan justeres i 5 stillinger. Haveliggestolen kan nemt foldes sammen for at spare plads, når den ikke er i brug. Den foldbare liggestol er let at flytte rundt takket være håndtaget og hjulene.
Varenummer: 44668

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

5.049,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Tag et hvil på vores liggestol i massivt teaktræ! Loungestolen har en ergonomisk, buet form, så du kan lægge dig ned og slappe fuldstændigt af. Vores liggestol har et attraktivt design og vil være en tidløs tilføjelse til din have, terrasse, poolområde eller et andet udendørsområde.

Dette teaktræsmøbel er lavet af ekstremt holdbart teak hårdttræ, som er ovntørret og derefter fintslebet, så det har en meget blød og glat overflade. Teaktræ er kendt for sin ekstraordinære styrke og vejrbestandighed, hvilket gør det langt mere velegnet til havemøbler end nogen anden slags træ. Teaktræ er det perfekte valg, hvis du vil købe havemøbler, der holder længe.

Overfladen har fået en smuk finish for at give træet en varm farve. Textilene-stoffet er slidstærkt, behageligt og vejrbestandigt.

Denne haveliggestol har et tilbagelænende ryglæn, der kan justeres i 5 stillinger. Haveliggestolen kan nemt foldes sammen for at spare plads, når den ikke er i brug. Den foldbare liggestol er let at flytte rundt takket være håndtaget og hjulene.

  • Materiale: Fintslebet teaktræ med en vandbaseret finish + textilene-stof
  • Mål: 206 x 60 x 35 cm (L x B x H)
  • Ryglænet kan justeres i 5 stillinger
  • Kan foldes sammen
  • Med et håndtag og to hjul
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig