Foldbar liggestol polyrattan grå

Vores behagelige liggestol i polyrattan er en perfekt kombination af stil og funktionalitet. Den vil være ideel til afslapning nær swimmingpoolen, på din altan, terrassen eller på campingpladsen under ferier eller fritid. Denne liggestol er lavet af polyrattan, som er let, vandafvisende, let at rengøre. Den er designet til både indendørs og udendørs brug. Pulverlakeret stålramme sikrer høj stabilitet. Derudover kan liggestolen foldes sammen og gemmes væk, når den ikke er i brug. Denne liggestol vil være den perfekte ledsager på solrige eftermiddage takket være det ergonomiske design.
Varenummer: 48128

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

1.449,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Vores behagelige liggestol i polyrattan er en perfekt kombination af stil og funktionalitet. Den vil være ideel til afslapning nær swimmingpoolen, på din altan, terrassen eller på campingpladsen under ferier eller fritid.

Denne liggestol er lavet af polyrattan, som er let, vandafvisende, let at rengøre. Den er designet til både indendørs og udendørs brug. Pulverlakeret stålramme sikrer høj stabilitet. Derudover kan liggestolen foldes sammen og gemmes væk, når den ikke er i brug. Denne liggestol vil være den perfekte ledsager på solrige eftermiddage takket være det ergonomiske design.

  • Farve: Grå
  • Materiale: Polyrattan, pulverlakeret stål
  • Mål: 141 x 61 x 95 cm (L x B x H)
  • Egnet til indendørs og udendørs brug
  • Kan foldes sammen
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig