Foldbar udendørs loungestol massivt akacietræ

Denne foldbare stol i høj kvalitet kombinerer stil og komfort. Denne smarte foldestol opgraderer øjeblikkeligt ethvert område både inde og ude! Denne stol er fremstillet af akacietræ i høj kvalitet, som er vejrbestandigt og holdbart. Da stolen er vejrbestandig, egner den sig til brug både inde og ude. Den vil være den perfekte tilføjelse til en grillfest på en lun sommeraften hjemme i haven, eller foran et bål på stranden sammen med dem, du holder af eller til at tage med på campingtur med venner og familie. Det ergonomiske sæde med højt ryglæn og lav profil giver dig førsteklasses komfort, når du slapper af med en drink efter en lang arbejdsdag. Stolen kan nemt slås op og ned og er let og nem at flytte rundt i huset. Når den ikke er i brug, kan denne stol slås fladt sammen og opbevares i garagen eller i haveskuret.
Varenummer: 45974

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

1.599,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Denne foldbare stol i høj kvalitet kombinerer stil og komfort. Denne smarte foldestol opgraderer øjeblikkeligt ethvert område både inde og ude!

Denne stol er fremstillet af akacietræ i høj kvalitet, som er vejrbestandigt og holdbart. Da stolen er vejrbestandig, egner den sig til brug både inde og ude. Den vil være den perfekte tilføjelse til en grillfest på en lun sommeraften hjemme i haven, eller foran et bål på stranden sammen med dem, du holder af eller til at tage med på campingtur med venner og familie. Det ergonomiske sæde med højt ryglæn og lav profil giver dig førsteklasses komfort, når du slapper af med en drink efter en lang arbejdsdag. Stolen kan nemt slås op og ned og er let og nem at flytte rundt i huset. Når den ikke er i brug, kan denne stol slås fladt sammen og opbevares i garagen eller i haveskuret.

  • Farve: Brun
  • Materiale: Massivt akacietræ med oliefinish
  • Produktmål: 58 x 95 x 77 cm (B x D x H)
  • Ergonomisk sæde
  • Foldbart design for nem opbevaring
  • Vejrbestandig
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig