Foldbare havestole 2 stk. massivt teaktræ

Dette havestolesæt i teaktræ består af 2 stole, og det vil utvivlsomt være en fremragende tilføjelse til din have, terrasse eller veranda til at nyde vejret, hvad enten du er alene eller med familie og venner. Dette teaktræsmøbel er lavet af ekstremt holdbart teak hårdttræ, som er ovntørret og derefter fintslebet, så det har en meget blød og glat overflade. Teaktræ er kendt for sin ekstraordinære styrke og vejrbestandighed, hvilket gør det langt mere velegnet til havemøbler end nogen anden slags træ. Teaktræ er det perfekte valg, hvis du vil købe havemøbler, der holder længe. Sæderne og ryglænene er ergonomisk designet, hvilket giver øget siddekomfort. Den slebne overflade er nem at rengøre med en fugtig klud. De er også lette i vægt, hvilket gør dem meget fleksible og nemme at flytte rundt. Stolene kan foldes sammen for at spare plads, når de ikke er i brug. Pakken indeholder 2 havestole.
Varenummer: 41999

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

1.499,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette havestolesæt i teaktræ består af 2 stole, og det vil utvivlsomt være en fremragende tilføjelse til din have, terrasse eller veranda til at nyde vejret, hvad enten du er alene eller med familie og venner.

Dette teaktræsmøbel er lavet af ekstremt holdbart teak hårdttræ, som er ovntørret og derefter fintslebet, så det har en meget blød og glat overflade. Teaktræ er kendt for sin ekstraordinære styrke og vejrbestandighed, hvilket gør det langt mere velegnet til havemøbler end nogen anden slags træ. Teaktræ er det perfekte valg, hvis du vil købe havemøbler, der holder længe.

Sæderne og ryglænene er ergonomisk designet, hvilket giver øget siddekomfort. Den slebne overflade er nem at rengøre med en fugtig klud. De er også lette i vægt, hvilket gør dem meget fleksible og nemme at flytte rundt. Stolene kan foldes sammen for at spare plads, når de ikke er i brug. Pakken indeholder 2 havestole.

  • Materiale: Fintslebet teaktræ med en vandbaseret finish
  • Mål: 55 x 60 x 89 cm (B x D x H)
  • Sædebredde: 50 cm
  • Sædedybde: 40 cm
  • Sædehøjde fra jorden: 45 cm
  • Armlænets højde fra jorden: 66 cm
  • Med armlæn
  • Sammenfoldeligt for nem opbevaring
  • Pakken indeholder 2 stole
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig