Foldbare havestole 2 stk. massivt teaktræ

Denne sammenklappelige stol i teaktræ har et simpelt men elegant design, som utvivlsomt giver dig en behagelig siddeoplevelse. Dette teaktræsmøbel er lavet af ekstremt holdbart teak hårdttræ, som er ovntørret og derefter fintslebet, så det har en meget blød og glat overflade. Teaktræ er kendt for sin ekstraordinære styrke og vejrbestandighed, hvilket gør det langt mere velegnet til havemøbler end nogen anden slags træ. Teaktræ er det perfekte valg, hvis du vil købe havemøbler, der holder længe. Den slebne overflade er let at rengøre med en fugtig klud. De er også lette, hvilket gør dem fleksible og nemme at flytte rundt på. Derudover kan stolen nemt foldes sammen og opbevares, når den ikke er i brug. Produktets overfladebehandling giver træet en smuk, varm glød. Pakken indeholder 2 foldestole.
Varenummer: 41993

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

1.399,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Denne sammenklappelige stol i teaktræ har et simpelt men elegant design, som utvivlsomt giver dig en behagelig siddeoplevelse.

Dette teaktræsmøbel er lavet af ekstremt holdbart teak hårdttræ, som er ovntørret og derefter fintslebet, så det har en meget blød og glat overflade. Teaktræ er kendt for sin ekstraordinære styrke og vejrbestandighed, hvilket gør det langt mere velegnet til havemøbler end nogen anden slags træ. Teaktræ er det perfekte valg, hvis du vil købe havemøbler, der holder længe.

Den slebne overflade er let at rengøre med en fugtig klud. De er også lette, hvilket gør dem fleksible og nemme at flytte rundt på. Derudover kan stolen nemt foldes sammen og opbevares, når den ikke er i brug. Produktets overfladebehandling giver træet en smuk, varm glød.

Pakken indeholder 2 foldestole.

  • Materiale: Fintslebet teaktræ med en vandbaseret finish
  • Mål: 47 x 60 x 89 cm (B x D x H)
  • Sædedybde: 42 cm
  • Sædehøjde fra jorden: 45 cm
  • Pakken indeholder 2 foldestole
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig