Foldbare havestole 4 stk. massivt teaktræ

Dette sæt af foldbare udendørsstole har et tidløst design. Vores stole vil passe til en lang række indretninger i hjemmet, på kontoret, barer og caféer, takket være deres enkle, men stilfulde design. Dette teaktræsmøbel er lavet af ekstremt holdbart teak hårdttræ, som er ovntørret og derefter fintslebet, så det har en meget blød og glat overflade. Teaktræ er kendt for sin ekstraordinære styrke og vejrbestandighed, hvilket gør det langt mere velegnet til havemøbler end nogen anden slags træ. Teaktræ er det perfekte valg, hvis du vil købe havemøbler, der holder længe. Disse foldestole kan nemt foldes sammen, når de ikke er i brug for at spare opbevaringsplads. Produkterne har en smuk finish, som giver træet en varm farve. Pakken indeholder 4 stole.
Varenummer: 43040

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

Pris: 2.349,00 kr

Nu: 1.549,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette sæt af foldbare udendørsstole har et tidløst design. Vores stole vil passe til en lang række indretninger i hjemmet, på kontoret, barer og caféer, takket være deres enkle, men stilfulde design.

Dette teaktræsmøbel er lavet af ekstremt holdbart teak hårdttræ, som er ovntørret og derefter fintslebet, så det har en meget blød og glat overflade. Teaktræ er kendt for sin ekstraordinære styrke og vejrbestandighed, hvilket gør det langt mere velegnet til havemøbler end nogen anden slags træ. Teaktræ er det perfekte valg, hvis du vil købe havemøbler, der holder længe.

Disse foldestole kan nemt foldes sammen, når de ikke er i brug for at spare opbevaringsplads. Produkterne har en smuk finish, som giver træet en varm farve. Pakken indeholder 4 stole.

  • Materiale: Fintslebet teaktræ med en vandbaseret finish
  • Mål: 46 x 47 x 89 cm (B x D x H)
  • Sædedybde: 37 cm
  • Siddehøjde fra jorden: 46 cm
  • Pakken indeholder 4 stole
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig