Foldbare udendørs barstole 2 stk. massivt akacietræ

Dette sæt af foldbare barstole har et simpelt men tidløst design. Vores stole vil passe til en lang række indretninger såsom i hjemmet, på kontoret, barer og caféer, takket være det simple og rustikke design. Disse stole er robuste og vandtætte, da de er lavet af stærkt akacietræ med en naturlig olielakering. Trækonstruktionen gør dem meget holdbare og fodstøtterne gør, så du sidder behageligt. Disse foldbare stole kan nemt foldes væk, når de ikke er i brug, og de vil ikke fylde for meget. Pakken indeholder 2 barstole.
Varenummer: 42656

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

1.649,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette sæt af foldbare barstole har et simpelt men tidløst design. Vores stole vil passe til en lang række indretninger såsom i hjemmet, på kontoret, barer og caféer, takket være det simple og rustikke design.

Disse stole er robuste og vandtætte, da de er lavet af stærkt akacietræ med en naturlig olielakering. Trækonstruktionen gør dem meget holdbare og fodstøtterne gør, så du sidder behageligt. Disse foldbare stole kan nemt foldes væk, når de ikke er i brug, og de vil ikke fylde for meget.

Pakken indeholder 2 barstole.

  • Materiale: Akacietræ med en naturlig oliefinish
  • Mål: 48 x 58 x 118 cm (B x D x H)
  • Sædebredde: 40 cm
  • Sædedybde: 31 cm
  • Sædehøjde: 75 cm
  • Integreret fodstøtte
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig