Foldbart barbord i massivt teaktræ 155 x 53 x 105 cm

Dette stilfulde, foldbare barbord vil være en fremragende tilføjelse til din have. Dette teaktræsmøbel er lavet af ekstremt holdbart teak hårdttræ, som er ovntørret og derefter fintslebet, så det har en meget blød og glat overflade. Teaktræ er kendt for sin ekstraordinære styrke og vejrbestandighed, hvilket gør det langt mere velegnet til havemøbler end nogen anden slags træ. Teaktræ er det perfekte valg, hvis du vil købe havemøbler, der holder længe. Bordpladen har et parasolhul, så du kan nyde sommerbrisen i skyggen. Flaskeholderen og de aftagelige hylder gør det nemt at opbevare mad, drikkevarer eller andre forsyninger og fornødenheder af forskellige størrelser i baren. Barbordet kan foldes sammen for at spare plads, når det ikke er i brug. Montering er let.
Varenummer: 43804

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

Pris: 5.899,00 kr

Nu: 3.999,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette stilfulde, foldbare barbord vil være en fremragende tilføjelse til din have.

Dette teaktræsmøbel er lavet af ekstremt holdbart teak hårdttræ, som er ovntørret og derefter fintslebet, så det har en meget blød og glat overflade. Teaktræ er kendt for sin ekstraordinære styrke og vejrbestandighed, hvilket gør det langt mere velegnet til havemøbler end nogen anden slags træ. Teaktræ er det perfekte valg, hvis du vil købe havemøbler, der holder længe.

Bordpladen har et parasolhul, så du kan nyde sommerbrisen i skyggen. Flaskeholderen og de aftagelige hylder gør det nemt at opbevare mad, drikkevarer eller andre forsyninger og fornødenheder af forskellige størrelser i baren. Barbordet kan foldes sammen for at spare plads, når det ikke er i brug. Montering er let.

  • Farve: Brun
  • Materiale: Fintslebet teaktræ med en vandbaseret finish
  • Mål (udfoldet): 155 x 53 x 105 cm (L x B x H)
  • Mål (foldet): 53 x 26 x 105 cm (L x B x H)
  • Diameter, parasolhul: 5 cm
  • Med aftagelige hylder
  • Med en flaskeholder
  • Kan foldes sammen
  • Let at samle
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig