Foldbart telt med 3 vægge 3 x 4,5 m cremefarvet

Dette foldbare telt med 3 sidevægge vil være ideelt til en bred vifte af udendørs arrangementer, såsom udstillinger, bryllupper, fester, grillaftener, festivaler osv. Du kan også sætte det op i din baghave som en stor solskærm til din familie og venner. Det sammenfoldelige festtelt er særdeles robust, da det lavet af hårdført, pulverlakeret stål. Tagdækket er lavet af oxfordstof med PVC-belægning og er 100 % vandtæt og UV-beskyttende. Pavillonteltet er sammenklappeligt og derved nemt at opbevare og transportere. Installationstilbehør såsom fastgørelsesreb og jordpløkker er inkluderet i pakken. Festteltet til haven er nemt at montere.
Varenummer: 44972

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

Pris: 2.099,00 kr

Nu: 1.399,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette foldbare telt med 3 sidevægge vil være ideelt til en bred vifte af udendørs arrangementer, såsom udstillinger, bryllupper, fester, grillaftener, festivaler osv. Du kan også sætte det op i din baghave som en stor solskærm til din familie og venner.

Det sammenfoldelige festtelt er særdeles robust, da det lavet af hårdført, pulverlakeret stål. Tagdækket er lavet af oxfordstof med PVC-belægning og er 100 % vandtæt og UV-beskyttende. Pavillonteltet er sammenklappeligt og derved nemt at opbevare og transportere.

Installationstilbehør såsom fastgørelsesreb og jordpløkker er inkluderet i pakken. Festteltet til haven er nemt at montere.

  • Farve: Cremefarvet
  • Tagmateriale: 600D-oxfordstof med PVC-coating (vandtæt)
  • Sidevæggemateriale: 210D oxfordstof
  • Materiale, stel: Pulverlakeret stål
  • Produktmål: 4,5 x 3 x 3,15 m (L x B x H)
  • UV-beskyttende
  • 4 reb og 8 pløkker inkluderet
  • Stof: Polyester: 100%
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig