Foldbart udendørs spisebordssæt 7 dele massivt teaktræ

Dette elegante spisebordssæt i teak består af 1 foldbart bord og 6 foldbare stole. Vores møbelsæt i massivt teak vil være fokuspunktet i din have, på terrassen eller i spisestuen. Dette teaktræsmøbel er lavet af ekstremt holdbart teak hårdttræ, som er ovntørret og derefter fintslebet, så det har en meget blød og glat overflade. Teaktræ er kendt for sin ekstraordinære styrke og vejrbestandighed, hvilket gør det langt mere velegnet til havemøbler end nogen anden slags træ. Teaktræ er det perfekte valg, hvis du vil købe havemøbler, der holder længe. Du kan beholde dets naturlige farve eller tilføje et lag maling eller en anden finish i din yndlingsfarve. Den slebne overflade er let at vedligeholde og giver sættet et raffineret look. Spisebordet og stolene kan foldes for at spare plads, når de ikke er i brug. Bordet skal monteres; foldestolene er allerede monteret. Vi anbefaler at behandle produktet med teakolie eller en vandbaseret finish for at øge dets levetid.
Varenummer: 44659

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

5.549,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette elegante spisebordssæt i teak består af 1 foldbart bord og 6 foldbare stole. Vores møbelsæt i massivt teak vil være fokuspunktet i din have, på terrassen eller i spisestuen.

Dette teaktræsmøbel er lavet af ekstremt holdbart teak hårdttræ, som er ovntørret og derefter fintslebet, så det har en meget blød og glat overflade. Teaktræ er kendt for sin ekstraordinære styrke og vejrbestandighed, hvilket gør det langt mere velegnet til havemøbler end nogen anden slags træ. Teaktræ er det perfekte valg, hvis du vil købe havemøbler, der holder længe.

Du kan beholde dets naturlige farve eller tilføje et lag maling eller en anden finish i din yndlingsfarve. Den slebne overflade er let at vedligeholde og giver sættet et raffineret look. Spisebordet og stolene kan foldes for at spare plads, når de ikke er i brug. Bordet skal monteres; foldestolene er allerede monteret.

Vi anbefaler at behandle produktet med teakolie eller en vandbaseret finish for at øge dets levetid.

  • Materiale: Fintslebet teak hårdttræ (ubehandlet)
  • Bord, mål (udslået): 160 x 80 x 75 cm (L x B x H)
  • Bord, mål (sammenfoldet): 160 x 18 x 105 cm (L x B x H)
  • Stol, mål (udslået): 56 x 62 x 89 cm (B x D x H)
  • Stol, mål (foldet): 56 x 9 x 109 cm (B x D x H)
  • Egnet til indendørs og udendørs brug
  • Pakken indeholder 1 foldbart bord og 6 foldbare stole
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig