Foldebare havestole 2 stk. massivt akacietræ brun

Dette stilfulde og moderne spisesæt består af 2 foldestole og vil tilføje et luksuriøst touch til enhver middag. Vores havemøbler i træ vil blive fokuspunktet i din have, terrasse eller gårdhave. Spisesættet er lavet af tropisk akacietræ i høj kvalitet, hvilket er vejrbestandigt og holder til mange års brug. Den olierede overflade er også let at rengøre med en fugtig klud. Stolen kan indstilles i 5 stillinger, hvilket vil give dig den mest behagelige måde at sidde på. Sættet kan foldes sammen for at spare plads, når den ikke er i brug. Pakken inkluderer 2 klapstole med 5 stillinger.
Varenummer: 41820

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

1.999,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette stilfulde og moderne spisesæt består af 2 foldestole og vil tilføje et luksuriøst touch til enhver middag. Vores havemøbler i træ vil blive fokuspunktet i din have, terrasse eller gårdhave.

Spisesættet er lavet af tropisk akacietræ i høj kvalitet, hvilket er vejrbestandigt og holder til mange års brug. Den olierede overflade er også let at rengøre med en fugtig klud. Stolen kan indstilles i 5 stillinger, hvilket vil give dig den mest behagelige måde at sidde på. Sættet kan foldes sammen for at spare plads, når den ikke er i brug.

Pakken inkluderer 2 klapstole med 5 stillinger.

  • Materiale: Akacietræ (oliefinish)
  • Farve: Natur
  • Størrelse: 57 x 69 x 111 cm (B x D x H)
  • Let at samle
  • Pakken inkluderer 2 klapstole med 5 mulige stillinger
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig