Forhøjet plantekasse massivt akacietræ

Denne træplantekassen er et perfekt valg til havefolk, som ønsker at tilføje et blomster- eller plantebed til deres have. Den forhøjede plantekasse er lavet af massivt akacietræ, der har fået en let oliefinish til at frembringe dets rige, naturlige farve og gøre det vejrbestandigt. Plantekassen har et diskret, rustikt design og vil tilføje et strejf af naturlig charme til dit udendørs boligareal. Plantekassen giver rigelig plads til dine blomster og planter. Når alt blomstrer, vil denne træplantekasse være en iøjnefaldende tilføjelse til din have eller gård. Den er let at samle. Bemærk venligst, at træ er et naturprodukt, og ujævnheder kan forekomme.
Varenummer: 43794

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

1.099,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Denne træplantekassen er et perfekt valg til havefolk, som ønsker at tilføje et blomster- eller plantebed til deres have.

Den forhøjede plantekasse er lavet af massivt akacietræ, der har fået en let oliefinish til at frembringe dets rige, naturlige farve og gøre det vejrbestandigt. Plantekassen har et diskret, rustikt design og vil tilføje et strejf af naturlig charme til dit udendørs boligareal.

Plantekassen giver rigelig plads til dine blomster og planter. Når alt blomstrer, vil denne træplantekasse være en iøjnefaldende tilføjelse til din have eller gård.

Den er let at samle. Bemærk venligst, at træ er et naturprodukt, og ujævnheder kan forekomme.

  • Materiale: Massivt akacietræ med en let oliecoating
  • Mål: 100 x 40 x 84 cm (L x B x H)
  • Galvaniseret hardware
  • Let at samle
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig