Fritstående havemarkise 4x3x2,25 m antracitgrå

Hvis du leder efter en markise til din havefest, vil denne havepavillon være perfekt, så du kan få det meste ud af din have. Den har en robust metalkonstruktion, og det pulverlakerede stål holder stellet holdbart og stabilt. Soltaget i stof giver beskyttelse mod den bagende sol, og det giver dig mere komfort, så du kan nyde dine udendørsaktiviteter. Alternativt kan du også bruge markisen som en carport til at beskytte dine køretøjer. Dette pæne, men praktiske lætelt kan monteres med lethed. Bemærk: Dette produkt bør ALDRIG anvendes under dårlige vejrforhold såsom kraftig vind, voldsom regn, sne, storm mv.
Varenummer: 47979

Lagerstatus: På lager

2.899,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Hvis du leder efter en markise til din havefest, vil denne havepavillon være perfekt, så du kan få det meste ud af din have.

Den har en robust metalkonstruktion, og det pulverlakerede stål holder stellet holdbart og stabilt. Soltaget i stof giver beskyttelse mod den bagende sol, og det giver dig mere komfort, så du kan nyde dine udendørsaktiviteter. Alternativt kan du også bruge markisen som en carport til at beskytte dine køretøjer. Dette pæne, men praktiske lætelt kan monteres med lethed.

Bemærk: Dette produkt bør ALDRIG anvendes under dårlige vejrforhold såsom kraftig vind, voldsom regn, sne, storm mv.

  • Farve: Antracitgrå
  • Materiale: Pulverlakeret stål, stof (100 % polyester)
  • Mål: 4 x 3 x 2,25 m (L x B x H)
  • Vejrbestandig
  • Montering påkrævet: Ja
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig