Gabionsæt 3 stk. galvaniseret ståltråd 25 x 25 x 50 cm

Dette gabionsæt er et godt valg til landskabsdesign både hjemme og ved en virksomhed. Med gabionkurven kan du bygge en stærk mur der, hvor du har brug for læ mod vind, sne mv. Dette gabionsæt er fremstillet af rustfast og vejrbestandigt galvaniseret stål, det er meget stabil og vil holde i mange år. Gitteret er lavet ved at sammensvejse det tværgående og langsgående ståltråd ved hvert skæringspunkt. Med en tråddiameter på 3,5 mm er gabionsættet er stabil og robust. Det robuste gabionsæt er designet til at blive fyldt med sten eller grus til hurtig konstruktion. Pakken indeholder 3 stk. Desuden kan du købe flere forskellige modeller til at bygge vægge og placere dem side om side. Gabionsættet er ideelt til haveprojekter og vil være et sandt blikfang, uanset hvor det placeres. Bemærk, at sten ikke medfølger. Montering er let.
Varenummer: 141044

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

399,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette gabionsæt er et godt valg til landskabsdesign både hjemme og ved en virksomhed. Med gabionkurven kan du bygge en stærk mur der, hvor du har brug for læ mod vind, sne mv.

Dette gabionsæt er fremstillet af rustfast og vejrbestandigt galvaniseret stål, det er meget stabil og vil holde i mange år. Gitteret er lavet ved at sammensvejse det tværgående og langsgående ståltråd ved hvert skæringspunkt. Med en tråddiameter på 3,5 mm er gabionsættet er stabil og robust.

Det robuste gabionsæt er designet til at blive fyldt med sten eller grus til hurtig konstruktion. Pakken indeholder 3 stk. Desuden kan du købe flere forskellige modeller til at bygge vægge og placere dem side om side.

Gabionsættet er ideelt til haveprojekter og vil være et sandt blikfang, uanset hvor det placeres.

Bemærk, at sten ikke medfølger. Montering er let.

  • Lavet af galvaniseret højkvalitetsstål
  • Mål: 25 x 25 x 50 cm (L x B x H)
  • Trådnetsstørrelse: Omtrent 12,5 x 5,5 cm (L x B)
  • Tråddiameter: 3,5 mm
  • Punktsvejset
  • Høj bæreevne
  • Levering indeholder 3 stk.
  • Let at samle
  • Bæreevne: 1400 kg/m³
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig