Gangbro med gelænder til haven 170 x 74 x 105 cm fyrretræ

Denne smukke gangbro til haven vil skabe en romantisk atmosfære i din have. Denne dekorative gangbro i træ til haven har en længde på 170 cm. Den kan bruges som bro over en lille bæk, eller også kan den placeres over et blomsterbed. Designet med det dobbelte gelænder er med til at give broen yderligere charme. Broen er fremstillet i vejrbestandigt, massivt fyrretræ, som er med til gøre den holdbar nok til udendørs brug hele året rundt. Materialet er også fugtafvisende samt modstandsdygtigt over for råd og insekter. Gangbroen er nem at samle.
Varenummer: 49112

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

3.899,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Denne smukke gangbro til haven vil skabe en romantisk atmosfære i din have.

Denne dekorative gangbro i træ til haven har en længde på 170 cm. Den kan bruges som bro over en lille bæk, eller også kan den placeres over et blomsterbed. Designet med det dobbelte gelænder er med til at give broen yderligere charme.

Broen er fremstillet i vejrbestandigt, massivt fyrretræ, som er med til gøre den holdbar nok til udendørs brug hele året rundt. Materialet er også fugtafvisende samt modstandsdygtigt over for råd og insekter. Gangbroen er nem at samle.

  • Materiale: Imprægneret fyrretræ
  • Mål: 170 x 74 x 105 cm (L x B x H)
  • Med gelændere
  • Montering påkrævet: Ja
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig