Gastronorm beholder med 8 GN 1/6 beholdere rustfrit stål

Denne gastronorme pandeholder er en raffineret løsning til opbevaring og servering af ingredienser, retter, frugter, saucer osv. Den er perfekt til restauranter, hoteller, til fester, i hjemmet o.a. Denne salatbeholder fremstillet i rustfrit stål kan gå i opvaskemaskinen og er let at rengøre. Skridsikre gummifødder garanterer et stabilt stativ og beskytter arbejdsfladen mod ridser. Denne salatbar inkluderer også 8 GN 1/6-beholdere, som kan adskilles for nem påfyldning og tømning. Derudover er de matchende låg inkluderet for at holde indholdet friskt, sikkert og fri for skadedyr.
Varenummer: 51225

Lagerstatus: På lager

1.349,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Denne gastronorme pandeholder er en raffineret løsning til opbevaring og servering af ingredienser, retter, frugter, saucer osv. Den er perfekt til restauranter, hoteller, til fester, i hjemmet o.a.

Denne salatbeholder fremstillet i rustfrit stål kan gå i opvaskemaskinen og er let at rengøre. Skridsikre gummifødder garanterer et stabilt stativ og beskytter arbejdsfladen mod ridser. Denne salatbar inkluderer også 8 GN 1/6-beholdere, som kan adskilles for nem påfyldning og tømning. Derudover er de matchende låg inkluderet for at holde indholdet friskt, sikkert og fri for skadedyr.

  • Materiale: Rustfrit stål
  • Produktmål: 66,8 x 40 x 25 cm (L x B x H)
  • Mål, beholder: 17,6 x 16,2 x 10 cm (B x D x H)
  • Antal beholdere: 8
  • Med dobbeltrækker
  • Inkluderer 8 GN 1/6-beholdere med matchende låg
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig