Glasflaske med patentlåg 12 stk. 1 l

Vores glasflasker med patentlåg har en kapacitet på 1 liter og er ideelle til opbevaring af hjemmelavet juice, mælk, likør, olie, eddike eller sauce. Disse glasflasker er fremstillet af gennemsigtigt glas, hvilket giver dem et enkelt og rent udseende, og du kan nemt se deres indhold. Den smalle hals gør det nemt at hælde og undgå spild. Derudover forsegler glasbeholderne indholdet med deres tætsluttende patentlåg, hvilket sikrer, at indholdet forbliver friskt og holder i længere tid. Pakken indeholder 12 glasflasker.
Varenummer: 50826

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

699,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Vores glasflasker med patentlåg har en kapacitet på 1 liter og er ideelle til opbevaring af hjemmelavet juice, mælk, likør, olie, eddike eller sauce.

Disse glasflasker er fremstillet af gennemsigtigt glas, hvilket giver dem et enkelt og rent udseende, og du kan nemt se deres indhold. Den smalle hals gør det nemt at hælde og undgå spild. Derudover forsegler glasbeholderne indholdet med deres tætsluttende patentlåg, hvilket sikrer, at indholdet forbliver friskt og holder i længere tid.

Pakken indeholder 12 glasflasker.

  • Farve: Gennemsigtig
  • Materiale: Glas
  • Kapacitet: 1 l
  • Med patentlåg
  • Pakken indeholder 12 glasflasker
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig